Prodat Domek, Storsund in Norrbotten, Stockholm, Švédsko, Storsundsvagen 9

Prodat - Cod. 28669

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2 1/2

Prodejní dům a pozemky ve Švédsku v roce Storsund, malé vesnici v kraji Norrbotten, 35km od Alvsbyn a 70km od Pitea. 200 m² ve ​​dvou podlažích a suterénu. dvě ložnice, dvě kuchyně, velký obývací pokoj, koupelna a 4 půdní prostory s možností půdní vestavbu pro skříně a dětských pokojů, suterénu se dvěma kotli, jeden pro vytápění rodinných domů a jeden pro ohřev vody. Vše je elektrická, žádné plynové spotřebiče. Okna jsou tři skleněné tabule pro optimální izolaci.

Obrovské 5100 m² zahrada s jednou garáží, jedné kůlny a psí domu. Spousta stromů v majetku a vymezení obvod majetku. Dvě jezera jeden vpředu a jeden v zadní části domu, s volnými dřeva sauny po celý na okraji jezera rok. Vesnice obklopená břízy a jedle lesa. Lyžování místo na Alvsbyn. V létě jsou teploty mezi 15 a 25 stupni Celsia a slunce je venku 24 hodin denně, v zimě polární záře mohou být snadno vidět.
Čištění a drobné opravy (pár trubek a tapety) potřebného Dům byl prázdný několik let, velká úklidová firma byla vybrána, a to bude stát mezi 350 a 700 liber

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB