Prodat Třípokojový, Nynäshamn, Stockholm, Švédsko, centralgatan

Prodat - Cod. 25757

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 74 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3

Polsko Sopot centrum !!!!!!!!!!!!!!!!

Prodám krásný, prostorný, velmi snadno zařídit, teplý a slunný byt v centru města Sopot, po rozsáhlé rekonstrukci, ojedinělých. Cena je velmi atraktivní. Byt se nachází v patře 74 metrů čtverečních, zatímco svahy více než 80 m. Skládá se z obývacího pokoje, dvou samostatných ložnic, kuchyně s jídelním koutem, prostornou vstupní halu, WC a samostatným sociálním zařízením, stejně jako dva samostatné obchodní prostory typu úložiště. V přední části bytu je poměrně vysoká podkroví, které lze přizpůsobit tak, aby vytvořit mezaninového diskrétnost. Koupelna, kuchyň, hala a toalety jsou obloženy a terakotové panely v pokojích jsou lemovány s velmi dobrou kvalitu. Byt má 2 záchody, posuvné dveře velitele. Všechna média jsou k dispozici. Nová elektroinstalace a instalatérské práce. Plynové topení, nový kotel combi.
20 m čtverečních obývací pokoj, ložnice prvních 18 m², 17 m čtverečních druhá ložnice, kuchyň, 11m kW, 5 m čtverečních m halu, prádelnu na podlaze 5 m 3 m plus druhé místnosti, sklep asi 16m2.
Condo (nájemce), nízký nájem v průběhu celého roku, 300 zł. Duplex zrekonstruovaný s novou střechou a izolací. V blízkosti Lidl (200 m), berušky (400), vysoké školy, školky a školky, stejně jako univerzity a SKM.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB