Prodat Třípokojový, Stockholm, Stockholm, Švédsko, Sköntorpsvägen 1

Prodat - Cod. 41824

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 59 m²
  • Pocet pokoju: 2-3
  • Podlazí: 4

Jedná se o jedinečnou příležitost ke koupi domu v dobře spravovaném bytovém družstvu, které je vlastníkem pozemku. V budově bylo provedeno mnoho zásadních rekonstrukcí a je zde mnoho parkovacích míst, sauna a relaxační místnost, kolárna a kočárkárna a také prádelna. Lokalita je ideální pro ty, kteří chtějí bydlet blízko centra města, ale zároveň mít přístup do svého soukromého prostoru.

Tento krásný dům nabízí charakter, styl a veškeré moderní vybavení pro dnešní rodinu. Díky originální rybí podlaze v obývacím pokoji a parketám v celém zbytku domu toto místo jistě zaujme. Velká okna propouštějí dostatek přirozeného světla, zatímco parapety kolmårdsmarmor dodávají nádech elegance. K dispozici jsou skvělé úložné prostory a dva úložné prostory, takže je ideální pro každého, kdo potřebuje spoustu místa. A díky fólii na parapetech, kterou lze snadno odstranit, je tento dům ideální pro každého, kdo si ho chce upravit podle svého. Tohle si nenechte ujít!

Naši velkorysou hlavní ložnici lze snadno rozdělit na dvě ložnice. Ložnice je vybavena vestavěnou skříní s posuvnými skleněnými dveřmi, ideální pro uložení vašeho oblečení a věcí. Měděné detaily a senzorově řízené LED osvětlení vytvářejí ve skříni mimořádnou atmosféru, zatímco podlaha ve skříni s kobercem poskytuje pohodlí a čistý vzhled. Budete mít dostatek prostoru, abyste pokoj vybavili manželskými i samostatnými postelemi, aniž byste se cítili stísněně.

Digitální bezdrátová sprcha Mira a obrovská skleněná sprcha Timeless® o rozměrech 100 x 90 cm jsou navrženy pro luxusní lázeňský zážitek. Tato sprcha má dvě ruční sprchy a stropní sprchu, která poskytuje jakýkoli druh proudu, který vy a váš sprchový společník potřebujete. Úložný prostor pro lahvičky šamponů je skrytý, takže můžete mít čistý vzhled bez nepořádku. Toaleta má elektronicky řízené splachování - není třeba čekat a nezastaví se, dokud nebude vaše práce hotová! Je zde také prostor pro vaši pračku a sušičku s teplou a studenou vodou, která vám pomůže ušetřit na účtech za energii. Dřez s elektricky ovládanou baterií, která se automaticky vypne, když se nepoužívá. Past je samozřejmě samočistící.

Kuchyně je prostorná a dává pěkné světlo ze dvou oken, zde je jídelní stůl pro většinu strávníků. Velká indukční varná deska, chytrá trouba, myčka, lednice a mrazák.

Obývací pokoj nabízí několik možností nábytku. Z obývacího pokoje se také dostanete na východně orientovaný balkon bytu s nádherným ranním sluncem. Tento model je větší a pojme jak venkovní nábytek, tak zahradnické projekty, je samozřejmým místem k pobytu a díky prosklení prodlužuje sezónu.

Předsíň nabízí dostatek prostoru pro zavěšení a uložení jak na polici na klobouky, tak ve vestavěné skříni s posuvnými zrcadlovými dveřmi, vnitřním a senzorově řízeným LED osvětlením. Bezpečnostní dveře do bytu a kódově chráněný vstup do objektu.

Na Sköntorpsvägen 1 bydlíte blízko města i přírody, pouhých 15 minut chůze od Södermalm/Skanstull a přírodní rezervace Årstaskogens pod uzlem a pouhých 300 metrů dolů k vodě. Přímo před apartmánem si můžete obout běžecké boty a běhat po Årstavikenu. Dokončete 8 km běhu v jedné z nedalekých venkovních posiloven přírodní rezervace a poté se před návratem domů zchlaďte na molech v jezeře Mälaren. Pro ty, kteří mají rádi procházky v lesích a po venkově, je kromě hlavních běžeckých a cyklistických stezek k dispozici spousta svěžích stezek. A pro milovníky bobulí může být mrazák snadno zásobený borůvkami.

Přes ulici na ulici Gullmarsvägen 42 si můžete pochutnat na skvělém čerstvě upečeném chlebu v oblíbené kváskové pekárně Spiga Madre italské Barbary Elisi Caracciolo. Dalarnas Auktionsfirma se právě přestěhovala do obchodu vedle – kde se starožitnosti oceňují na montážní lince a pak je lze zavolat domů na dalarnasauktionsfirma.se pro nadšence do interiérového designu.

Pro rodiny s dětmi je několik mateřských škol v dosahu pár minut chůze. Například Trollstugan, rodičovské družstvo CapMini a Skagersvägen 38. A se základní školou Skanskvarnsskolan minutu vzdálenou to nebude dlouhá procházka, když bude třeba starší děti vyzvednout a vysadit. I nově otevřená anglická škola je jen pár minut do kopce. V nedalekém Vättersparken se nachází otevřená mateřská škola, která je otevřena každý den v týdnu s grilováním klobásy každý pátek. K dispozici je také nově zrekonstruované zážitkové hřiště s velkým brouzdalištěm pro horké letní dny. V zimě je oblíbená sáňkařská dráha v Marviksvägen. Årsta je obecně oblíbenou oblastí pro rodiny s dětmi a nové hřiště k objevování není nikdy daleko.

Dále je tu krásná Årsta Torg (1500 m) navržená bratry architekty Erikem a Tore Ahlsénovými, která byla v roce 1953 prvním předměstským centrem Stockholmu s obchody, kinem, knihovnou, divadlem a Folkets hus. To vše zůstalo dodnes - a kromě toho je zde lékárna, posilovna, cukrárna, kavárna, retro obchody, krejčovství, květinářství, několik restaurací atd. Blízkost náměstí s nápisem K působí malebným maloměstem a umožňuje odhlásit se z města při vyřizování pochůzek. Také to není daleko do obchodů Globens nebo Liljeholmen s novým nákupním centrem.

Sköntorpsvägen 1 se nachází v části Årsta nejblíže Gullmarsplan. Je to jen 7 minut chůze ke všem zeleným trasám metra, autobusové síti na jihu a železniční trati napříč městem. Ze Sköntorpsplan (30 m) jezdí také častá autobusová doprava na nádraží Årstaberg, odkud se rychle dostanete do města nebo dále na sever do Arlandy.

Tato nabídka je nyní na prodej, ale nebude trvat dlouho!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB