Prodat Venkovská usedlost, Vaggeryd, Skåne, Švédsko, Nöthult Norrgården, 56791 Vaggeryd

Prodat - Cod. 39213

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 78192 m²
  • Pocet pokoju: 6-7
  • Podlazí: Trä

Originální koňská farma na dobrém místě!
Pěkná koňská farma o rozloze 8 ha s dobrými příležitostmi k provozu, v srdci Smålandu.

Tato jemná farma s polohou děla poblíž E4 se nachází jižně od Jönköpingu. Zde se můžete rychle dostat do velkého města za pouhých 20 minut! Do Värnamo je to 30 minut. Také v blízkosti centra Vaggeryd se školami a obchody a blízkost Vaggeryd's Tramway, která je pouhých 8 minut.


Tato nemovitost se skládá z velké hlavní budovy z roku 1802 se 7 pokoji a kuchyní. Hodně z 19. století je zde zachováno kouzlo. Budova byla zrekonstruována ve splátkách, naposledy v roce 2017, s prodlouženou ložnicí, koupelnou, prádelnou a malou kancelářskou částí. Ve stejném roce byla postavena nová veranda o rozloze 26 m² v chladném západním stylu. Vlákno je nainstalováno a připraveno, stačí se připojit! V tomto jemném závodě bylo do detailů vloženo mnoho energie, aby bylo dosaženo správného pocitu a vzhledu na staveništích. Jako jsou ručně broušené desky, ručně kované hřebíky a další drahé materiálové volby!

Zařízení zahrnuje následující;

- Stabilní budova o rozloze asi 350 m2 se 6 krabicemi s vyměnitelnými stěnami, sprchovým kohoutkem s horkou vodou. Veškerá elektřina ve stabilní budově byla v roce 2014 vyměněna za nejvyšší bezpečnost. Průzkumy začaly s léčebnou pro koně. V tomto prostoru je k dispozici vysoce kvalitní gumová rohož. Úložný prostor a krmná místnost pod střechou, pro skladování krmiv nebo strojů / dřeva, 2 sedlové komory, z nichž je menší u dřezu a horké vody. Větší z nich zahrnuje okna do jízdního pruhu a krycí sušičku. Oba jsou izolované a vyhřívané. Velká chata s vysokým stropem pro skladování na jednom konci. Na druhém konci je dobře izolovaná a drahá místnost o rozloze přes 50 metrů čtverečních. Místnost byla dokončena v roce 2019 a byla využívána jako školicí místnost a je vytápěna vzduchovým tepelným čerpadlem. Zde je kuchyňská linka se sporákem ve stylovém retro modelu, krásné jedinečné umyvadlo v mědi s horkou / studenou vodou. Spací podkroví na horní části místnosti začalo. Je zde mnoho příležitostí! Prostor lze jednoduše přeměnit na byt nebo použít pro konference, večírky a kurzy. Vedle pokoje je suchý ručník Separett.

- Dobře vyčerpaná osvětlená jezdecká dráha asi 30x35 m.
- Osvětlený kruhový korál o průměru 18 m. s malým stojanem.
- Kopcovité přírodní zahrady.
- 2 oddělitelné elektrárny. Jeden z asi 30 metrů čtverečních sousedících s dílnou. Druhý asi 25 metrů čtverečních. Elektrické vyhřívané automatické poháry na vodu v obou režimech uvolňování.
- Odpočívárna a školka s velkým plotem hřebce.
- Izolovaná dílna o ploše cca 28 m2 s litou podlahou a vzduchovým tepelným čerpadlem.
- Různá veranda v západním stylu asi 26 m2. Zde si můžete posedět a užívat si zcela hmyzu!

- Malý dům 1. Budova o rozloze asi 13 m2 s podlahovým vytápěním na vodní bázi. Používá se dnes jako klinika, ale lze jej použít například. penzion / kancelář.
- Přístavby 2. Používá se dnes jako skladovací místnost s malým sklepem.
- Útulný gril na okraji objektu.

Farma je zaručena kvalita a má označení „Säker Hästgård“, které mimo jiné poskytuje nízké pojistné v Länsförsäkringar.

V okolí jsou pěkné jezdecké a jízdní silnice.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB